fbpx

Intretinerea bijuteriilor din titan pur

O sa vi se para surprinzator, insa bjuteriile din titan pur se intretin incredibil de usor. Spre deosebire de aurul pur, bijuteriile din titan pur NU necesita slefuire o data la cativa ani pentru redarea stralucirii si disparitia semnelor de uzura. Este foarte rezistent, poate fi purtat o viata intreaga si va arata aproape ca nou tot timpul.
Comparativ cu argintul (925, 999, 930) titanul pur formeaza o pelicula stabila si inerta de oxidare la contactul initial cu aerul, dupa care nu mai oxideaza deloc. Nu este necesara curatarea sa cu diverse solutii, insa se recomanda ca din cand in cand sa fie spalat cu putina apa calda si sapun, apoi sters cu un prosop sau o laveta moale.
Titanul pur nu oxideaza la contactul cu apele termale, asa ca puteti purta bijuteria preferata in timp ce va relaxati intr-un bazin plin cu apa termala. Informatii importante despre rezistenta la eroziune si coroziune a titanului pur si aliajelor pe baza de titan gasiti aici.

Daca proprietatile ale titanului pur vi se par deosebite, trebuie sa si incercati o bijuterie  realizata din acest material. Va veti indragosti! Vizitati magazinul nostru pentru a vedea oferta completa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.